Θλίψη στην Αστυνομία: Απεβίωσε ο Πολύδωρος - Ήταν αιχμάλωτος πολέμου το 1974

Θλίψη στην Αστυνομία: Απεβίωσε ο Πολύδωρος - Ήταν αιχμάλωτος πολέμου το 1974

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Πολύδωρου Γεωργιάδη, τέως Αστυφύλακα και αιχμάλωτος πολέμου το 1974 από Νατά Πάφου κάτοικο Αγίου Γεωργίου Κερύνειας και τέως κάτοικος Τσερίου.

Ο Πολύδωρος Γεωργιάδης απεβίωσε στις 13 Φεβρουαρίου σε ηλικία 80 ετών.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025, ώρα 12:00 από τον τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι και καλούνται όσοι τιμούν τη μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Τσερίου.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την εκκλησία.

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος: Φροσούλα Γεωργιάδου

Παιδιά: Αθηνούλα και Χριστάκης Χριστοδούλου

Ανδρέας και Κωνσταντίνα Γεωργιάδου

Εγγόνια, αδέλφια και λοιποί συγγενείς

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Σε μια περίοδο όπου το κυπριακό βρισκόταν σε παρατεταμένο λήθαργο, από τον Ιούλιο του 2017 όπου ο Αντόνιο Γκουτέρες, μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» κηρύσσοντας τη λήξη της διάσκεψης στο Κραν Μοντανά μέχρι σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, έχοντας μια Τουρκία και ένα ψευδοκράτος, να απαιτούν λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα, το αποτέλεσμα της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, δικαιολογημένα, έφερε χαμόγελα κυρίως σε Λευκωσία και Αθήνα.