Σάλος με ψευτο-μοναχό στην Ελλάδα: Διοργανώνει… εξορκισμούς - Απίστευτο το ποσό που ζητάει - Δείτε βίντεο

Σάλος με ψευτο-μοναχό στην Ελλάδα: Διοργανώνει… εξορκισμούς - Απίστευτο το ποσό που ζητάει - Δείτε βίντεο

Μία απίστευτη ιστορία έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «OPEN Τώρα» και ο Πέτρος Κουσουλός, με έναν αποκαλούμενο ψευτο-μοναχό ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής έστησε παραθρησκευτική οργάνωση και παραπλανεί πιστούς, ζητώντας το ποσό των 1000 ευρώ για να τελέσει δήθεν εξορκισμούς.

Οι υποτιθέμενοι εξορκισμοί έχουν ξεκινήσει από το 2019, με τα θύματα να θεωρείται ότι απελευθερώνονται από δαιμόνια, ωστόσο καταγγελίες αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ωμές σκηνές κακοποίησης. Τα μέλη αυτής της ανεξάρτητης οργάνωσης δρουν ανεξέλεγκτα, ενώ κανένας από αυτούς δεν είναι αναγνωρισμένοι από την επίσημη εκκλησία.

Αυτό δεν τους επηρεάζει και συνεχίζουν να επεκτείνονται και έχουν πλέον αποκτήσει χαρακτηριστικά σέχτας. Η «τελετή» γίνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ ο ιερομόναχος «Χερουβείμ», όπως αποκαλείται, είναι ο αρχηγός της ομάδας. Η δράση του έχει οδηγήσει σε τουλάχιστον 5 συλλήψεις από καταγγελίες γυναικών.

Τα θύματα μιλούν για ένα καλοστημένο κύκλωμα. Ζητάνε να τους δώσουν από 500 ευρώ έως 1000 ευρώ ανάλογα την εκάστοτε περίπτωση. Ορισμένοι πιστοί καταγγέλλουν ότι χρειάστηκε να πληρώσουν υπέρογκα ποσά, ενώ άλλοι πιέστηκαν να μείνουν στην οργάνωση για να μην έχουν αιώνια καταδίκη.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE