Θρήνος στη Λάρνακα για τον θάνατο της Χρύσως Κυριάκου Γιασουμή - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θρήνος στη Λάρνακα για τον θάνατο της Χρύσως Κυριάκου Γιασουμή - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της Χρύσως Κυριάκου Γιασουμή.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αυξεντίου και Ευσταθίου (Ζήνωνα - Καμάρες).

Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Λάρνακας. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια στο κοιμητήριο.

Παράκληση, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένεια. Μετά την ταφή, θα προσφερθεί καφές στον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Λάρνακας.

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος: Γιάννης Γιασουμή
Τέκνα: Ειρήνη Γιασουμή
Μητέρα: Χλόη Χατζηδημητρίου
Αδελφή: Κούλα Κυριάκου
Και λοιποί συγγενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE