Θρήνος στη Λάρνακα για τον θάνατο της Χρύσως Κυριάκου Γιασουμή - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θρήνος στη Λάρνακα για τον θάνατο της Χρύσως Κυριάκου Γιασουμή - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της Χρύσως Κυριάκου Γιασουμή.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αυξεντίου και Ευσταθίου (Ζήνωνα - Καμάρες).

Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Λάρνακας. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια στο κοιμητήριο.

Παράκληση, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένεια. Μετά την ταφή, θα προσφερθεί καφές στον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Λάρνακας.

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος: Γιάννης Γιασουμή
Τέκνα: Ειρήνη Γιασουμή
Μητέρα: Χλόη Χατζηδημητρίου
Αδελφή: Κούλα Κυριάκου
Και λοιποί συγγενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE