Υπ. Ενέργειας: «Διερευνάται πιθανό διάταγμα για χρεώσεις εταιρειών για Takata»

Υπ. Ενέργειας: «Διερευνάται πιθανό διάταγμα για χρεώσεις εταιρειών για Takata»

Σύμφωνα με την πληροφόρησή του, το Υπουργείο Μεταφορών διερευνά το ενδεχόμενο έκδοσης διατάγματος σχετικά με τις χρεώσεις των εταιρειών για την αντικατάσταση των προβληματικών αερόσακων Τakata, δήλωσε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Υπουργός παρευρέθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Υπουργείο του.

Απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή της ΔΗΠΑ, Αλέκου Τρυφωνίδη, για τις εταιρείες που χρεώνουν το κοινό στο πλαίσιο των ελέγχων για προβληματικούς αερόσακους, ο Υπουργός είπε ότι υπάρχουν δύο νομοθεσίες για το ζήτημα. Η πρώτη άπτεται της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή και η δεύτερη του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και εμπίπτει στο Υπουργείο Μεταφορών.

Όπως είπε ο Υπουργός, σύμφωνα με την πληροφόρησή του, εντός του Υπουργείου Μεταφορών γίνεται επεξεργασία του δεύτερου νόμου και διερευνάται η πιθανότητα έκδοσης σχετικού διατάγματος από τον Υπουργό Μεταφορών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE