Το «σύντομα» του Χαρτσιώτη για τον διορισμό των Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας

Το «σύντομα» του Χαρτσιώτη για τον διορισμό των Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας

Σύντομα θα γίνει ο διορισμός των τριών νέων Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας, είπε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριος Χαρτσιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στη Λεμεσό, μετά την τελετή παραλαβής δέκα νέων σκαφών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, και κληθείς να αναφερθεί στις νέες μεταθέσεις εντός της Αστυνομίας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης είπε ότι «το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν αναμιγνύεται στο θέμα των μεταθέσεων. Οι μεταθέσεις είναι καθαρά επιχειρησιακό θέμα το οποίο αφορά αποκλειστικά την ηγεσία της Αστυνομίας».

Ερωτηθείς για το θέμα διορισμού νέων Βοηθών Αρχηγών της Αστυνομίας, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι «είναι ένα θέμα το οποίο εκκρεμεί και που θα αντιμετωπιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα με τον διορισμό των τριών νέων Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας».

Σε ερώτηση πότε θα γίνει αυτό, ο κ. Υπουργός απάντησε «σύντομα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.