Το «σύντομα» του Χαρτσιώτη για τον διορισμό των Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας

Το «σύντομα» του Χαρτσιώτη για τον διορισμό των Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας

Σύντομα θα γίνει ο διορισμός των τριών νέων Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας, είπε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριος Χαρτσιώτης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στη Λεμεσό, μετά την τελετή παραλαβής δέκα νέων σκαφών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, και κληθείς να αναφερθεί στις νέες μεταθέσεις εντός της Αστυνομίας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης είπε ότι «το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν αναμιγνύεται στο θέμα των μεταθέσεων. Οι μεταθέσεις είναι καθαρά επιχειρησιακό θέμα το οποίο αφορά αποκλειστικά την ηγεσία της Αστυνομίας».

Ερωτηθείς για το θέμα διορισμού νέων Βοηθών Αρχηγών της Αστυνομίας, ο κ. Χαρτσιώτης είπε ότι «είναι ένα θέμα το οποίο εκκρεμεί και που θα αντιμετωπιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα με τον διορισμό των τριών νέων Βοηθών Αρχηγών Αστυνομίας».

Σε ερώτηση πότε θα γίνει αυτό, ο κ. Υπουργός απάντησε «σύντομα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE