Μουντό το σκηνικό του καιρού: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και χιόνια σήμερα - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Μουντό το σκηνικό του καιρού: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και χιόνια σήμερα - Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής χαμηλή πίεση και ισχυρό βορειοδυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν παροδικά την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Σήμερα αρχικά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και χιόνι η χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά, με τον καιρό σταδιακά να καθίσταται κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι και ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα συντηρείται παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και αργότερα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 4 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά, και τοπικά σε περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις, ενώ την Κυριακή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Κυριακή, για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 11 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και 22 εκατοστά στη Χιονίστρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE