Αρχίζει το σκληρό πάρε – δώσε στο Κυπριακό

Αρχίζει το σκληρό πάρε – δώσε στο Κυπριακό

Σε εντατικούς ρυθμούς οι συνομιλίες για κυπριακό

Σε εντατικοποιημένη φάση εισέρχονται σήμερα οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, με επίκεντρο το μεγάλο χάσμα στο περιουσιακό.

Πρόεδρος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί συναντώνται στις έξι το απόγευμα, στον πρώτο από έξι γύρους εντατικών συνομιλιών μέσα στο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί μεταξύ άλλων, η συζήτηση στο θέμα των κριτηρίων για ρύθμιση του περιουσιακού με τους ηγέτες να αναλαμβάνουν ενεργότερο ρόλο στην όλη διαδικασία.

Απο σήμερα αλλάζει και η πρακτική κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς δεν θα γίνεται δήλωση μετά από κάθε συνάντηση, αλλά εκτιμήσεις των επιτευγμάτων προς το τέλος της διαδικασίας.

Οι ηγέτες θα συναντηθούν επίσης στις 5, 18, 20, 23 και 25 Νοεμβρίου.

Πηγή ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE