Παρουσιάστηκε ως Αστυνομικός, πρόταξε μαχαίρι και τους λήστεψε – Επιτέθηκε και τραυμάτισε νεαρό στο κεφάλι

Παρουσιάστηκε ως Αστυνομικός, πρόταξε μαχαίρι και τους λήστεψε – Επιτέθηκε και τραυμάτισε νεαρό στο κεφάλι

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας εναντίων δύο 22χρονων διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία, οι δύο νεαροί διευθέτησαν ραντεβού για αγοραπωλησία αυτοκινήτου σε ανοικτό χώρο στη λεωφόρο Κέννετυ.

Στο σημείο εμφανίστηκε ένα πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός και αφού πρόταξε μαχαίρι άρπαξε από τους δύο νεαρούς μεγάλο χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Εκεί θεάθηκαν επίσης άλλα δύο οχήματα τα οποία εγκατέλειψαν τη σκηνή μαζί με τον δράστη.

Ο φερόμενος ως αστυνομικός φαίνεται να επιτέθηκε στο κεφάλι σε ένα από τους δύο παραπονούμενους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, ενώ εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE