Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε ενώπιον της Αστυνομίας κατόπιν συγκεκριμένης καταγγελίας, που έγινε πριν λίγους μήνες, με το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, να έχει ξεκινήσει την διερεύνηση.
«Προέκυψε μαρτυρία και εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων και εντάλματα έρευνας για τις οικίες τους. Χθες συνελήφθησαν οι δυο ενώ ο τρίτος καταζητείται», πρόσθεσε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με αρκετά ποινικά αδικήματα, όπως απειλές και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Όπως ανέφερε η κα. Λαμπριανίδου, εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης των συλληφθέντων για οκτώ μέρες.
«Δεν είναι μια η καταγγελία είναι αρκετές οι αναφορές», είπε καταληκτικά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις