Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Φόνο διερευνά η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Φόνο διερευνά η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σημάνε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 01/11, στην αστυνομία Λάρνακας. Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στην περιοχή Μακένζυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για την σορό γυναίκας από την Μολδαβία, 36 ετών. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από φίλη της , στο διαμέρισμα της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μακένζυ, πίσω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. 

Η 36χρονη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα. 

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και ιατροδικαστής. Η σκηνή αποκλείστηκε και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για φόνο. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE