Η απάντηση του Φουρθιώτη στο εξώδικο της Μελέτη κατά του Epsilon

Η απάντηση του Φουρθιώτη στο εξώδικο της Μελέτη κατά του Epsilon

Ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για το εξώδικο που έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη στο Epsilon.

«Να απαντήσω εγώ για να τελειώνει το θέμα; Όσοι είμαστε επαγγελματίες και υπάρχουν νομικής φύσεως συμβόλαια ώστε να είναι καλυμμένες και οι δύο πλευρές, οφείλουν να υπάρχουν και οι νομικές διαδικασίες. Να το πάω και από την άλλη πλευρά γι’αυτό λέω δεν έγινε το μεγάλο θέμα…Αν εμείς δεν βγάλουμε μια εκπομπή στον αέρα και το συμβόλαιό σου εσένα λέει ότι πρέπει να βγάλεις δύο αλλιώς σπάει το συμβόλαιο και δεν μπορεί να γίνει αυτή η δουλειά με υπαιτιότητα δεν πρέπει οι δύο πλευρές να είναι καλυμμένες;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE