Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια

Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια

Μια εκπαιδευτικός μαχαίρωσε και σκότωσε μια οκτάχρονη μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο της Νότιας Κορέας, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap.

Η 40χρονη δασκάλα ομολόγησε το έγκλημα αφού αστυνομικοί την βρήκαν τραυματισμένη, μαζί με το κορίτσι, μέσα στο δημοτικό σχολείο της πόλης Νταετζέον, το απόγευμα της Δευτέρας, τοπική ώρα. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Η εκπαιδευτικός έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι στον σβέρκο και στο ένα χέρι, που πιθανόν τα προκάλεσε μόνη της.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η δασκάλα είχε πάρει αναρρωτική άδεια επειδή έπασχε από κατάθλιψη και επέστρεψε στο σχολείο στα τέλη του έτους.

Η μαθήτρια έμεινε στο σχολείο για μελέτη, αφού τελείωσαν τα μαθήματα και στη συνέχεια θα πήγαινε να παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο μάθημα ζωγραφικής. Όταν οι γονείς της πληροφορήθηκαν ότι δεν εμφανίστηκε στο ιδιαίτερο, κάλεσαν την αστυνομία.

Η δασκάλα υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι αστυνομικοί θα την ανακρίνουν αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.