Τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσός: Μετά από 13 μήνες μπαίνουν κάμερες στο σημείο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Τετραπλό θανατηφόρο Λεμεσός: Μετά από 13 μήνες μπαίνουν κάμερες στο σημείο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Δεκατρείς μήνες μετά το τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο την 1/1/24 που συγκλόνισε το Παγκύπριο, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για εγκατάσταση καμερών στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι αναγκαίες υποδομές στο σημείο ολοκληρώθηκαν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης των σταθερών καμερών.

Όσον αφορά για το πότε θα τεθούν σε λειτουργία, θα ανακοινωθεί από την Αστυνομία όταν θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι για να γίνει η τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο, έπρεπε να μετακινηθούν κάμερες από σημεία στη Λευκωσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE