Έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από οικία - Υπό κράτηση 37χρονη από τη Λάρνακα

Έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από οικία - Υπό κράτηση 37χρονη από τη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον γυναίκας ηλικίας 37 ετών, μόνιμης κατοίκου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από οικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον της 37χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λάρνακας για την κλοπή από την οικία που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου και αφορούσε κλοπή χρυσαφικών και ρολογιών άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Η ύποπτη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE