Περιπέτεια για επιβάτες του Προαστιακού από Αθήνα προς Κιάτο - Γέμισε καπνούς το δεύτερο βαγόνι, τους μετακίνησαν στα πίσω βαγόνια

Περιπέτεια για επιβάτες του Προαστιακού από Αθήνα προς Κιάτο - Γέμισε καπνούς το δεύτερο βαγόνι, τους μετακίνησαν στα πίσω βαγόνια

Άλλο ένα περιστατικό σε δρομολόγιο του Προαστιακού με βαγόνι να γεμίζει καπνούς σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ να επιβεβαιώνει όσα συνέβησαν σε δρομολόγιο από Αθήνα προς Κιάτο.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Τερεζάκης στον ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:51 το πρωί της Παρασκευής στο δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1302.

«Κατά την αναφορά του συμβάντος παρουσιάστηκε έντονη δυσοσμία καμμένου υλικού στο δεύτερο βαγόνι. Ο μηχανοδηγός σταμάτησε στα Λιόσια και απομόνωσε την μονάδα κλιματισμού από όπου έβγαινε η δυσοσμία. Στη συνέχεια πήγε τους επιβάτες στα πίσω βαγόνια και συνέχισε το δρομολόγιο» περιέγραψε ο κ. Τερεζάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Τερεζάκη, «η αρμοδιότητα για τα βαγόνια και τη συντήρησή τους είναι η Hellenic Train.

Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι «είναι συμβάντα που γίνονταν και στο παρελθόν, δεν είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα στο τροχαίο υλικό ή στις διαβάσεις. Ένα σύστημα που είχε ελλιπή χρηματοδότηση και έλλειψη προσωπικού τα τελευταία 15 χρόνια, έχει αρχίσει να έχει προβλήματα όσο και φιλότιμο κι αν υπάρχει».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE