Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, στις 15:52 του Σαββάτου υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε βοηθητική κουζίνα διώροφης οικίας, στη Λακατάμια.
«Από την πυρκαγιά, εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο χώρος της βοηθητικής κουζίνας και το περιεχόμενό της, ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα, ζημιές έπαθε και η τοιχοποιία της οικίας», σημειώνει, προσθέτοντας ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών από τα μέλη της Πυροσβεστικής.
«Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από ηλεκτρική εστία. Τα αίτια διερευνώνται», καταλήγει η ανάρτηση.
οχήματα για πυρκαγιά σε σωρό από άχρηστα υλικά, σε ισόγειο εγκαταλελειμμένης οικίας, στον Άγιο Αθανάσιο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση από τα μέλη μας σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Έγινε έρευνα στον χώρο για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα ευτυχώς χωρίς ➡️
— Andreas Kettis (@akettis) February 9, 2025
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




