Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού της Κυριακής - Από καταιγίδες μέχρι....τσουχτερό κρύο

Τι περιλαμβάνει το καιρικό μενού της Κυριακής - Από καταιγίδες μέχρι....τσουχτερό κρύο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ στα ανατολικά δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.

Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος ενώ είναι πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ την Τετάρτη, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου αναμένεται χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη κατά το τριήμερο για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους καθώς και στα ψηλότερα ορεινά ήταν 11 εκατοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE