ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δείτε πόσους οδηγούς έγραψε η Αστυνομία μέσα σε ένα μήνα – Πρωταθλητές οι Κύπριοι στην ταχύτητα!

Δείτε πόσους οδηγούς έγραψε η Αστυνομία μέσα σε ένα μήνα – Πρωταθλητές οι Κύπριοι στην ταχύτητα!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας με την οποία ενημερώνει για τα αποτελέσματα των Παγκύπριων εκστρατειών που διενήργησε.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς με βάση τους αριθμούς φαίνεται ότι στους Κύπριους οδηγούς αρέσει αρκετά η ταχύτητα, πρώτη αιτία θανατηφόρων δυστυχημάτων! 

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, συνεχίστηκαν οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.   

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ημερομηνιών 2 Οκτωβρίου – 1η Νοεμβρίου, 2015, ελέχθησαν 3,720 οχήματα και 4,770 πρόσωπα, παγκύπρια.  

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 4,296 νυκτερινά κέντρα, σε όλες τις επαρχίες, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 1,356 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο. 

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 225 φύλακες και ιδιώτες φύλακες και προέκυψαν 5 καταγγελίες.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 13,026 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων 6,166 για υπερβολική ταχύτητα. 

Παράλληλα, έγιναν 9,466 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 805 καταγγελίες. 

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, καθώς και οι τροχονομικοί ελέγχοι θα συνεχιστούν, για να προληφθεί και παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας και εγκληματικότητας, με στόχο την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top