Στο σπίτι μαθητές στα ορεινά - Έκλεισαν σχολεία λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Στο σπίτι μαθητές στα ορεινά - Έκλεισαν σχολεία λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Είχε καιρό να συμβεί και όμως στην ηλιόλουστη Κύπρο όταν χιονίσει κλείνουν και σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας σήμερα, Παρασκευή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, παρέμειναν κλειστά σχολεία σε ορεινές περιοχές της Κύπρου, λόγω χιονόπτωσης και παγετού.

Συγκεκριμένα, στη Μέση Εκπαίδευση έμειναν κλειστά τα γυμνάσια και λύκεια σε Αγρό και Λεμύθου, ενώ στη Δημοτική Εκπαίδευση κλειστό είναι το νηπιαγωγείο στις Πάνω Πλάτρες.

Στόχος να εξασφαλιστεί η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στο παρόν στάδιο δεν έχει αποφασίσει το Υπουργείο αν θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά και τη Δευτέρα. Θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

*κεντρική φωτογραφία: Χωριό Σπήλια από Eleni Ashcroft/ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE