Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία προσώπου, το οποίο αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος αναζητείται στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε υποστατικό στη Λεμεσό, γύρω στις 10.00 το βράδυ, στις 07 Σεπτεμβρίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805695 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE