Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία προσώπου, το οποίο αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος αναζητείται στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε υποστατικό στη Λεμεσό, γύρω στις 10.00 το βράδυ, στις 07 Σεπτεμβρίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805695 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE