Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνουν για υπόθεση για υπόθεση κλοπής στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία προσώπου, το οποίο αναζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό του.

Ο ύποπτος αναζητείται στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε υποστατικό στη Λεμεσό, γύρω στις 10.00 το βράδυ, στις 07 Σεπτεμβρίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805695 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE