Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 32χρονο - Καταζητούνται άλλα δέκα πρόσωπα

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 32χρονο - Καταζητούνται άλλα δέκα πρόσωπα

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τετάρτη στη σύλληψη άντρα ηλικίας 32 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης της οχλαγωγίας και παράνομης συνάθροισης, που διαπράχθηκε στις 28 Ιανουαρίου, εξωτερικά του σταδίου όπου διεξαγόταν ο αγώνας χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, στη Λεμεσό.

Ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες, άλλα τέσσερα πρόσωπα. Συνελήφθησαν συγκεκριμένα, άλλος ένας 32χρονος, δύο άντρες ηλικίας 24 ετών και άντρας ηλικίας 22 ετών.

Εναντίον άλλων δέκα προσώπων, έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης, επίσης μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Τα δέκα πρόσωπα καταζητούνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου, στην περιοχή του κλειστού σταδίου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια του αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ. Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.25μ.μ., μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών, αντιοχλαγωγικές διμοιρίες της Αστυνομίας, ανέκοψαν ομάδα περίπου 100 οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ, που φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και επιθετικά όργανα, κατευθύνονταν προς το στάδιο.

Για την ανακοπή των πιο πάνω οπαδών, έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία, ενώ από αντικείμενα που ρίχθηκαν προς τους αστυνομικούς, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.