Βάνα Μπάρμπα: «Στα 49 μου ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει»

Βάνα Μπάρμπα: «Στα 49 μου ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει»

Η Βάνα Μπάρμπα εξομολογήθηκε ότι ντρέπεται για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν.

Είναι δυνατόν να τραβάς το σορτσάκι της Φαίδρας, όταν στα τέλη της δεκαετίας του ' 80 έκανες γυμνή φωτογράφιση στο Playboy;
«Αν η κόρη μου ήθελε να ακολουθήσει τη δουλειά μου, θα πέθαινα. Αν μου έλεγε ότι θα κάνει γυμνή φωτογράφισα θα πέθαινα».
Έχει δει αυτές τις φωτογραφίες;
«Είναι δυνατόν να μην τις έχει δει, από τη στιγμή που υπάρχουν στο ίντερνετ;».
Πώς ένιωσες;
«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ξέρω καλά ότι αισθησιακές φωτογραφίσεις έχουν κάνει όλες οι ηθοποιοί, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Τώρα πια, στα 49 μου, ντρέπομαι για τις γυμνές φωτογραφίσεις που έχω κάνει. Με ενοχλεί που μπορεί να τις δει το παιδί μου»


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE