Τραγωδία στη Βρετανία: Έφηβος μαχαίρωσε και σκότωσε 15χρονο σε καθολικό σχολείο

Τραγωδία στη Βρετανία: Έφηβος μαχαίρωσε και σκότωσε 15χρονο σε καθολικό σχολείο

Ένας έφηβος συνελήφθη, αφού επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένα 15χρονο αγόρι σε καθολικό σχολείο στο Σέφιλντ, στη Βρετανία.

Όπως αναφέρει ο Independent, το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα καθολικό σχολείο, όπου η αστυνομία δέχθηκε αναφορές για την επίθεση, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 15χρονος.

 
Παρά το γεγονός ότι ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το σχολείο έκλεισε με εντολή του διευθυντή.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που το συγκεκριμένο σχολείο κλείνει, ωστόσο, κατά την ανακοίνωσή του, ο διευθυντής ανέφερε ότι το επεισόδιο αφορούσε «μικρή ομάδα μαθητών».

Σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους γονείς των μαθητών ότι δεν θεωρούμε πως υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος στο σχολείο και ότι θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις όταν είναι δυνατόν».

Παρά το γεγονός ότι το σχολείο προσπάθησε να καθησυχάσει τους γονείς, ένας διευθυντής κοινοτικού κέντρου κοντά στο σχολείο δήλωσε ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE