Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένα βρέφος λίγων ημερών έφυγε από τη ζωή.

Το μόλις 13 ημερών βρέφος μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από τους γονείς του σε βαριά κατάσταση, σύμφωνα με το creta24.gr.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, όμως η κατάσταση του παιδιού ήταν μη αναστρέψιμη.

Το μικρό αγοράκι δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το βρέφος είχε προσβληθεί από γρίπη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE