Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένα βρέφος λίγων ημερών έφυγε από τη ζωή.

Το μόλις 13 ημερών βρέφος μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από τους γονείς του σε βαριά κατάσταση, σύμφωνα με το creta24.gr.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, όμως η κατάσταση του παιδιού ήταν μη αναστρέψιμη.

Το μικρό αγοράκι δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το βρέφος είχε προσβληθεί από γρίπη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE