Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στη Κρήτη: Νεκρό βρέφος 13 ημερών

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένα βρέφος λίγων ημερών έφυγε από τη ζωή.

Το μόλις 13 ημερών βρέφος μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου από τους γονείς του σε βαριά κατάσταση, σύμφωνα με το creta24.gr.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, όμως η κατάσταση του παιδιού ήταν μη αναστρέψιμη.

Το μικρό αγοράκι δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το βρέφος είχε προσβληθεί από γρίπη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν ήταν γνωστοί στις Αρχές οι συλληφθέντες» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το «μαμούθ» φορτίο στο Στρόβολο

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν ήταν γνωστοί στις Αρχές οι συλληφθέντες» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το «μαμούθ» φορτίο στο Στρόβολο

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένει η ΥΚΑΝ μετά τον εντοπισμό της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που έχει κατασχεθεί ποτέ σε μία και μόνο επιχείρηση επί κυπριακού εδάφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE