Συναδελφικό… μαχαίρωμα στην οικοδομή - Ένοχος 36χρονος - Πόσο θα μείνει πίσω από τα σίδερα

Συναδελφικό… μαχαίρωμα στην οικοδομή - Ένοχος 36χρονος - Πόσο θα μείνει πίσω από τα σίδερα

Ένας 36χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών και μίας εβδομάδας για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

O 36χρονος Αιγύπτιος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών και μίας εβδομάδας στο δικαστήριο ΒΒ Δεκέλειας στις 29 Ιανουαρίου, αφού κρίθηκε ένοχος για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Συνελήφθη στις 11 Σεπτεμβρίου και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι τη δίκη, για σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου ενώ εργαζόταν σε οικοδομή στον Ασώματο εντός των περιοχών των ΒΒ.

Το θύμα, από τη Συρία, υπέστη πληγές από μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού, στην κοιλιακή χώρα και στα μπράτσα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για πέντε ημέρες αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακρωτηρίου, Αρχηγός Martyn Ball, δήλωσε: «Αυτό αντιμετωπίστηκε ως σοβαρό περιστατικό, διενεργήθηκε λεπτομερής έρευνα και επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Η βία αποτελεί παγκόσμια ανησυχία και αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την αφοσίωση και τη δέσμευση της αστυνομίας των ΒΒ για τον εντοπισμό τέτοιων εγκλημάτων και την προσαγωγή τέτοιων παραβατών ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE