Στο κελί 41χρονος - Εντοπίστηκαν τρακτέρ, γεννήτριες και γερανός στην κατοχή του

Στο κελί 41χρονος - Εντοπίστηκαν τρακτέρ, γεννήτριες και γερανός στην κατοχή του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, κλεπταποδοχής, παράνομης κατοχής περιουσίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, για την οποία τελεί ήδη υπό κράτηση 68χρονος.  

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε όταν, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, την περασμένη Τετάρτη, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικά του 68χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν δύο τρακτέρ, ένας γερανός και τέσσερις γεννήτριες, για την κατοχή των οποίων ο 68χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις».

Ο 68χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και την επόμενη ημέρα, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, δυνάμει του οποίου συνελήφθη από την Αστυνομία γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Συνελήφθησαν 38 ατόμα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Στη σύλληψη 38 προσώπων διαφόρων υπηκοοτήτων, τα οποία όπως έχει διαπιστωθεί, παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησε η Αστυνομία, με συντονισμένη παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση αστυνομικών ελέγχων.

Ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει ότι στην επιχείρηση, που έγινε την Κυριακή, συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ΥΑΜ, καθώς και μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και επαναπατρισμό προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά, αναφέρεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE