Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός 56χρονου σε σπίτι

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός 56χρονου σε σπίτι

Το άψυχο σώμα 56χρονου Πολωνού βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι (2/2) εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι της οδού Επταπυργίου η σορός άτυχου 56χρονου τυλιγμένη με κουβέρτα. Ο άνδρας ήταν άστεγος και έμενε στο σπίτι με την ομοεθνή σύζυγό του.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με αναφορές από γείτονες, το ζευγάρι διέμενε στο κτήριο από το καλοκαίρι του 2024 και ήταν αμφότεροι ρακοσυλλέκτες.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.