Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός 56χρονου σε σπίτι

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός 56χρονου σε σπίτι

Το άψυχο σώμα 56χρονου Πολωνού βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι (2/2) εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι της οδού Επταπυργίου η σορός άτυχου 56χρονου τυλιγμένη με κουβέρτα. Ο άνδρας ήταν άστεγος και έμενε στο σπίτι με την ομοεθνή σύζυγό του.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με αναφορές από γείτονες, το ζευγάρι διέμενε στο κτήριο από το καλοκαίρι του 2024 και ήταν αμφότεροι ρακοσυλλέκτες.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE