Επεισόδια στη Λάρνακα: Είχαν φυλάξει τα «πολεμοφόδια» έξω από το γήπεδο - Με τραύμα στο πόδι η γυναίκα αστυνομικός

Επεισόδια στη Λάρνακα: Είχαν φυλάξει τα «πολεμοφόδια» έξω από το γήπεδο - Με τραύμα στο πόδι η γυναίκα αστυνομικός

Γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΑΕΛ που διεξήχθη χθες Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Χρυσοστόμου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας με το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – ΑΕΛ έγινε χρήση χημικών από την Αστυνομία για διάλυση οπαδών οι οποίοι αρχικά είχαν πετροβολήσει και στη συνέχεια έριξαν βόμβες μολότωφ και ναυτικές φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών.

Από τα επεισόδια, ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου, μία γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν, μετά από εξετάσεις, ότι έφερε μώλωπα στην κνήμη.

Οι συνθήκες τραυματισμού της αστυνομικού διερευνώνται ενώ σήμερα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας θα μεταβούν στο γήπεδο προκειμένου να περισυλλέξουν στοιχεία για την υπόθεση.

Η Αστυνομία εικάζει ότι πολύ πιθανόν οι οπαδοί να είχαν φυλάξει τις βόμβες μολότοφ και τις ναυτικές φωτοβολίες εκτός γηπέδου και να τις παρέλαβαν κατά την έξοδο τους από το στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Κυπριακό: Τα ευρωτουρκικά υπό την αίρεση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα Χριστοδουλίδη προς Φιντάν - Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν;

Τη σαφή θέση της Λευκωσίας σε ότι αφορά στα ευρωτουρκικά, εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ενώ την ίδια ώρα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Euronews, ότι κατά τη διάρκεια της κοινωνικής συνάντησης που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν εξέφρασε την ετοιμότητά του και προς τον ίδιο τον Τούρκο ΥΠΕΞ, <για να δούμε θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, εάν και εφόσον, επαναλαμβάνω, υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις στο κυπριακό, όπως καταγράφονται ξεκάθαρα και στα συμπεράσματα του Απριλίου 2024>.

BEST OF TOTHEMAONLINE