Εικόνες ντροπής: Αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ η αιτία της πυρκαγιάς σε νηπιαγωγείο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Εικόνες ντροπής: Αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ η αιτία της πυρκαγιάς σε νηπιαγωγείο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Ντροπή ανά το Παγκύπριο προκάλεσε ο εμπρησμός που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (1/2) σε νηπιαγωγείο στην περιοχή της Ανθούπολης, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τα αίτια της φωτιάς ήταν αποτέλεσμα κακόβουλης ενέργειας, καθώς ανεγκέφαλοι έριξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ στην είσοδο του κτηρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο από το σημείο που εξασφάλισε ο Alpha:

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε είσοδο νηπιαγωγείου το οποίο εδρεύει στο συνοικισμό Ανθούπολης.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο χώρος της εισόδου του νηπιαγωγείου καθώς και το περιεχόμενο του (ερμάρια, καρέκλες, και άλλος σχολικός εξοπλισμός).

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έγινε είσοδος στο νηπιαγωγείο από τα μέλη  της Πυροσβεστικής με χρήση Αναπνευστικών Συσκευών και σωλήνων νερού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE