Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα τμήματα που έκλεισαν

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα τμήματα που έκλεισαν

Δόθηκαν στην κυκλοφορία, γύρω στις 3.45 το απόγευμα, τα δύο τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την έξοδο προς Κοφίνου, που είχαν κλείσει προσωρινά, λόγω οδικής σύγκρουσης. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν διερχόμενος οδηγός αυτοκίνητου, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου, στο σημείο παρά την έξοδο προς Κοφίνου. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε σημείο στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα το τμήμα της αριστερής λωρίδας να κλείσει για την κυκλοφορία.

Στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου διασκορπίστηκαν κομμάτια αντικειμένων από το όχημα, καθώς και από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα το τμήμα της δεξιάς λωρίδας να κλείσει για την κυκλοφορία, μέχρι τον καθαρισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE