Έλαβε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Σε συναγερμό οι Αρχές

Έλαβε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Σε συναγερμό οι Αρχές

Απειλές φαίνεται να δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πρόεδρος έλαβε μήνυμα τα τελευταία 24ωρα στο προσωπικό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, ενώ το περιεχόμενο του μηνύματος φαίνεται να αφορά το χειρισμό ποινικής υπόθεσης που βρίσκεται ήδη ενώπιον δικαστηρίου.

Διενεργήθηκαν έρευνες σε διάφορα μέρη, στα οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία βρίσκονται ενώπιον των Αρχών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ANT1, «το θέμα έθεσε σε συναγερμό την αστυνομία και ήδη η Προεδρική Φρουρά σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες έχουν αυξήσει τα μέτρα γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE