Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Οδηγός-κίνδυνος προχωρούσε κανονικά χωρίς... λάστιχο - Δείτε βίντεο

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Οδηγός-κίνδυνος προχωρούσε κανονικά χωρίς... λάστιχο - Δείτε βίντεο

Γεγονός είναι πλέον ότι οι κυπριακοί δρόμοι γέμισαν ασυνείδητους οδηγούς, οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, viral έχει γίνει βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται όχημα χωρίς το μπροστινό αριστερό λάστιχο να κυλά κανονικά στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, αν και λείπει το ένα λάστιχο, ο οδηγός του οχήματος συνεχίζει κανονικά την πορεία του, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.