Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος - Θα συζητήσει για το Κυπριακό με Γκουτέρες

Πάει Νέα Υόρκη ο Κόμπος - Θα συζητήσει για το Κυπριακό με Γκουτέρες

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό θα συζητήσει ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, τη Δευτέρα με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Κόμπος μεταβαίνει το Σάββατο στη Νέα Υόρκη, όπου τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, θα έχει συνάντηση με τον κ. Γκουτέρες.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρίσκεται το Κυπριακό καθώς και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE