Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
«Ο πρόεδρος θα επιβάλει αύριο, 1η Φεβρουαρίου, δασμούς ύψους 25% στο Μεξικό, 25% στον Καναδά και 10% στην Κίνα, για την παράνομη φαιντανύλη που παρασκευάζουν και επιτρέπουν να διακινείται στη χώρα μας», είπε η Λίβιτ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Η εκπρόσωπος είπε ότι «δεν βλέπει» να ξεκινά εμπορικός πόλεμος με τον Καναδά μολονότι ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό προειδοποίησε νωρίτερα ότι η Οτάβα θα απαντήσει «άμεσα και σθεναρά» στην επιβολή δασμών. Ο Τραμπ θα απαντήσει στις δηλώσεις του Τριντό «εν ευθέτω χρόνω», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τη Λίβιτ, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει αποφασίσει ακόμη το πότε θα επιβάλει δασμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εκπρόσωπος απέφυγε εξάλλου να πει εάν οι μελλοντικοί δασμοί, εφόσον επιβληθούν, θα είναι ίδιοι για όλες τις χώρες μέλη της ΕΕ ή αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις