ΤΖΟΚΕΡ: Πάνω από 19,5 εκατ. ευρώ έβαλε στην τσέπη του υπερτυχερός – Πολλοί οι νικητές και στη δεύτερη κατηγορία - Πού παίχτηκαν τα δελτία

ΤΖΟΚΕΡ: Πάνω από 19,5 εκατ. ευρώ έβαλε στην τσέπη του υπερτυχερός – Πολλοί οι νικητές και στη δεύτερη κατηγορία - Πού παίχτηκαν τα δελτία

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 2865ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €19,890,009.46.

Μέσω του διαδικτύου κατατέθηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ, το οποίο από το βράδυ της Πέμπτης έκανε πλουσιότερο τον κάτοχό του κατά 19,8 εκατ. ευρώ.

Το δελτίο, μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, ήταν αξίας μόλις 5 ευρώ καθώς ο/η κάτοχός του συμπλήρωσε πέντε στήλες για να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ.

Επίσης, πέντε τυχερά δελτία βρέθηκαν στη 2η κατηγορία (5 αριθμοί), τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 02/02/2025 είναι €1.000.000 τουλάχιστον.

Δείτε που παίχτηκαν τα τυχερά δελτία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE