Θρήνος για τον 16χρονο Χρίστο: Τοποθέτησαν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έχασε την ζωή του - Δείτε βίντεο

Θρήνος για τον 16χρονο Χρίστο: Τοποθέτησαν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έχασε την ζωή του - Δείτε βίντεο

Συγκλονισμό σε όλο το Παγκύπριο προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα με θύμα τον 16χρονο Χρίστο Παναγή, ο οποίος διέμενε στον προσφυγικό συνοικισμό Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το χρονικό της τραγωδίας, γύρω στις 10.30μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης (29/1) ο 16χρονος οδηγούσε μοτοποδήλατο στην οδό Ευξείνου Πόντου, στα Λιβάδια. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μοτοποδήλατο προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και μετά σε πινακίδα, με αποτέλεσμα ν’ ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος. Ο ανήλικος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Λουλούδια και κεράκια στο σημείο της σύγκρουσης

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, φίλοι του άτυχου 16χρονου τοποθέτησαν λουλούδια και κεράκια στο σημείο της σύγκρουσης, και συγκεκριμένα στον πάσσαλο όπου προσέκρουσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του 16χρονου είναι σκληρό, αφού πριν τρεις μήνες απεβίωσε και ο πατέρας του ανήλικου.

 

Δείτε βίντεο:

Yπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει ακόμη άγνωστο σε ποιον ανήκε το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 16χρονος καθώς εντοπίστηκε χωρίς αριθμούς εγγραφής. Γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του.

Σημειώνεται πως στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος και γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί εάν το φορούσε ο ανήλικος. Γι’ αυτό τον λόγο θα αναζητηθούν εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στον αγώνα της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα και στη συνέχεια μετέβη με φίλους του σε καφετέρια στα Λιβάδια. Φεύγοντας από κει συνέβη το μοιραίο, που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή  Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Οι τοποθετήσεις του κατοχικού ηγέτη ότι στο Κυπριακό «κινούνται από το ίδιο σημείο με την Τουρκία» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαπραγματευτική διατύπωση- είναι πολιτική δήλωση στρατηγικής κατεύθυνσης. Όταν η αφετηρία ταυτίζεται με εκείνη της Άγκυρας, η οποία έχει επισήμως υιοθετήσει τη λύση δύο κρατών, τότε το ερώτημα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά ουσιαστικό: σε ποια βάση επιδιώκεται επανέναρξη συνομιλιών;

BEST OF TOTHEMAONLINE