Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Γερμασόγεια μετά από καραμπόλα

Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Γερμασόγεια μετά από καραμπόλα

Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Γερμασόγεια

Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Γερμασόγειας, τα οποία είχαν κλείσει γύρω στις 6.30 το βράδυ της Τετάρτης, λόγω δύο οδικών συγκρούσεων που σημειώθηκαν τόσο στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όσο και στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Λόγω της σύγκρουσης έξι οχημάτων, είχε κλείσει συγκεκριμένα η αριστερή λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ λόγω ανατροπής ενός οχήματος, είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, η δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στα σημεία των δυο συγκρούσεων έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Γύρω στις 8.15 το βράδυ, τα δύο τμήματα του αυτοκινητοδρόμου δόθηκαν στην κυκλοφορία, η οποία αυτή την ώρα συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE