Πανό «πρόδωσε» 26χρονο και του πέρασαν χειροπέδες - Θεάθηκε να αναρτάται σε πρόσφατο αγώνα - Σχετίζεται με εμπρησμό οικήματος φιλάθλων

Πανό «πρόδωσε» 26χρονο και του πέρασαν χειροπέδες - Θεάθηκε να αναρτάται σε πρόσφατο αγώνα - Σχετίζεται με εμπρησμό οικήματος φιλάθλων

Στη σύλληψη 26χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, που διεξάγονται στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης οχλαγωγίας, εμπρησμού και κλοπής, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2024, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία στην Αστυνομία, γύρω στις 10.30μ.μ. της 13ης Αυγούστου 2024, ομάδα περίπου 40 προσώπων, διέρρηξαν και εισήλθαν στο οίκημα του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ Λάρνακας, όπου αφού έκλεψαν διάφορα αντικείμενα, έβαλαν φωτιά από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο κτήριο.

Κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, στη Λάρνακα, μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση και ΑΕΚ, θεάθηκε σε κερκίδα του σταδίου, να αναρτάται πανό, το οποίο αναγνωρίστηκε ως το πανό που είχε κλαπεί κατά το πιο πάνω περιστατικό.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου ανακρίθηκε σχετικά. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE