Σχεδόν 3,000 καταγγελίες μέσα σε μόνο έξι μέρες ανά το παγκύπριο - Τι αφορούν

Σχεδόν 3,000 καταγγελίες μέσα σε μόνο έξι μέρες ανά το παγκύπριο - Τι αφορούν

Πέραν των 2,799 τροχαίων παραβάσεων διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ανά το παγκύπριο, από τις 20/01/2025 μέχρι τις 26/01/2025.

Τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν σε ολόκληρη την Κύπρο, προχώρησαν σε 824 καταγγελίες που αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 386 καταγγελίες για παράλειψη χρήσης ζώνης ασφάλειας από οδηγούς και επιβάτες, 3 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 355 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Επίσης, διενεργήθηκαν 58 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 23 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση, 26 για στάθμευση σε χώρους αναπήρων και 1,124 καταγγελίες για διάπραξη άλλων τροχαίων αδικημάτων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων προέκυψαν 15 καταγγελίες για ναρκοτέστ, 59 κατακρατήσεις αυτοκινήτων και 11 κατακρατήσεις δίκυκλων οχημάτων.

Οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE