«Ξεθάβουν» τον Γρίβα όποτε τους βολεύει

«Ξεθάβουν» τον Γρίβα όποτε τους βολεύει

Τι δεν ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το μνημόσυνο του Γρίβα και την παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, αλλά και υπουργού της κυβέρνησης. ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ έβγαλαν τα σπαθιά από τα θηκάρια και άρχισαν τις ξιφομαχίες μπροστά στα μάτια των καημένων ιθαγενών, που άκουγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ στελέχη του ΑΚΕΛ να καταριούνται τον Γρίβα και από την άλλη στελέχη του ΔΗΣΥ να προσπαθούν να πείσουν πως η φετινή παρουσία της ηγεσίας, δεν έγινε για προσέλκυση ψηφοφόρων από το ΕΛΑΜ, το οποίο όλο και αρπάζει ψηφοφόρους από τον ΔΗΣΥ.

Πέρσι η ηγεσία του ΔΗΣΥ, δεν βρήκε χρόνο να πάει στο μνημόσυνο του Γρίβα, με την Αννίτα Δημητρίου, να λέει, «φτάνει με αυτό το θέμα και τα μνημόσυνα του οποιουδήποτε». Φέτος, το τροπάριο άλλαξε, με τα στελέχη του ΔΗΣΥ να κάνουν μάθημα ιστορίας μπροστά σε βαριεστημένους τηλεθεατές, που το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι η επιβίωσή τους.

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συνεχίζουν την ίδια συνταγή για χρόνια τώρα, να ξεθάβουν τον Γρίβα όποτε τους συμφέρει, για να συσπειρώσουν δήθεν και να μαντρώσουν τους ψηφοφόρους τους. Μόνο που η παλιά συνταγή δεν πιάνει και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν. Αν όχι, οι ψηφοφόροι θα τους δώσουν την απάντηση στις επόμενες εκλογές και θα ψάχνουν το λάθος και πάλι.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE