Προπαγανδιστικό βίντεο με Ισραηλινή όμηρο δημοσίευσε η ισλαμική τζιχάντ - Θα αφεθεί ελεύθερη την Πέμπτη

Προπαγανδιστικό βίντεο με Ισραηλινή όμηρο δημοσίευσε η ισλαμική τζιχάντ - Θα αφεθεί ελεύθερη την Πέμπτη

Βίντεο με την Ισραηλινή όμηρο Αρμπέλ Γεχούντ, έδωσε στη δημοσιότητα η ισλαμική τζιχαντ.

Στο βίντεο, η Γεχούντ καθησυχάζει την οικογένειά της, λέγοντας ότι είναι «καλά» και ότι ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι «όπως τα άλλα κορίτσια»

Στο βίντεο, ο Γεχούντ λέει ότι η ημερομηνία είναι 25 Ιανουαρίου, που σημαίνει ότι γυρίστηκε πριν από δύο ημέρες.

Η ισλαμική τζιχάντ και η Χαμάς έχουν εκδώσει στο παρελθόν παρόμοια βίντεο με ομήρους που κρατούν με το Ισραήλ να χαρακτηρίζει την πρακτική «ψυχολογικό πόλεμο».

 
Η Γεχούντ επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερη το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι Ισραηλινή πολίτης, σύμφωνα με το timesofisrael.com. Μετά από διαπραγματεύσεις, θα απελευθερωθεί την Πέμπτη, μαζί με τον στρατιώτη Άγκαμ Μπέργκερ και έναν ακόμη όμηρο.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διεθνής κινητοποίηση για τις πυρκαγιές στο Ισραήλ – Άμεση η ανταπόκριση της Κύπρου

Διεθνής κινητοποίηση για τις πυρκαγιές στο Ισραήλ – Άμεση η ανταπόκριση της Κύπρου

Υπήρξε θετική ανταπόκριση από πλευράς Κυπριακής Δημοκρατίας, για συνδρομή στην αντιμετώπιση πυρκαγιών στο Ισραήλ, μετά από σχετική επικοινωνία, ανέφεραν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.   

BEST OF TOTHEMAONLINE