Έκλεβε αβέρτα από υποστατικά: Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 29χρονο

Έκλεβε αβέρτα από υποστατικά: Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 29χρονο

Προς εξιχνίαση έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μετά τη σύλληψη 29χρονου.

Εναντίον του 29χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπής συνολικού χρηματικού ποσού ύψους 900 ευρώ, καθώς και περιουσίας συνολικής αξίας 340 ευρώ. Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15 – 25 Δεκεμβρίου, 2024.

Ο 29χρονος ύποπτος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ενώ ήδη τελεί υπό οκταήμερη κράτηση για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί στις 22/01/2025 για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τρεις υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 04-09 Ιανουαρίου, 2025. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, συνολικά είχε κλαπεί χρηματικό ποσό ύψους 5.664 ευρώ και περιουσία αξίας 450 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE