Ιάπωνας διένυσε 6.000 χλμ από την Κένυα στο Κέιπ Τάουν σέρνοντας πίσω του ένα ρίκσο

Ιάπωνας διένυσε 6.000 χλμ από την Κένυα στο Κέιπ Τάουν σέρνοντας πίσω του ένα ρίκσο

Μια τεράστια απόσταση διένυσε τρέχοντας και σέρνοντας πίσω του ένα ρίκσο, ένας Ιάπωνας όπου χρειάστηκε επτά μήνες για να πετύχει τον στόχο του.

Έξι χιλιάδες χιλιόμετρα έτρεξε ο 34χρονος Ιάπωνας που έφτασε σήμερα το Κέιπ Τάουν.

Πρόκειται για τον Γιούζι «Γκαμπ» Σουζούκι ο οποίος συγκινημένος, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια του εγχειρήματός του. Ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο από το Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας και, τραβώντας πάντα πίσω του το δίτροχο αμαξίδιο, που στην Ασία συνήθως χρησιμοποιείται για τη μεταφορά προσώπων ή εμπορευμάτων, πέρασε από την Τανζανία, τη Ζάμπια, την Μποτσουάνα και τη Ναμίμπια.

«Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσάς», είπε ο Σουζούκι στους θαυμαστές του. «Τρέχω από χόμπι. Ταξιδεύω από τότε που ήμουν 9 ετών και παίρνω πολλή ενέργεια από εσάς, έτσι σας επιστρέφω κι εγώ αυτήν την ενέργεια. Αυτή είναι η ζωή μου», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

BEST OF TOTHEMAONLINE