Χειροπέδες σε γνωστό ποδοσφαιριστή στο Βέλγιο για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης

Χειροπέδες σε γνωστό ποδοσφαιριστή στο Βέλγιο για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης

Γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σήμερα (Δευτέρα 27/1) για υπόθεση διακίνηση κοκαΐνης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιείται από δικαστή των Βρυξελλών.

Ο λόγος για τον 36χρονο Βέλγο, πρώην διεθνή μέσο, Ράτζα Ναϊνγκολάν, όπως επιβεβαίωσε και ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που τέθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η έρευνα που διεξάγεται από ανακριτή των Βρυξελλών «αφορά στην εικαζόμενη εισαγωγή κοκαΐνης από την Νότια Αμερική στην Ευρώπη, μέσω του λιμανιού της Αμβέρσας, και την αναδιανομή της στο Βέλγιο», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα το πρωί, ερευνήθηκαν από την αστυνομία περίπου 30 σημεία στην επαρχία της Αμβέρσας, καθώς και στις Βρυξέλλες, αλλά και στα περίχωρα της πρωτεύουσας. Αρκετοί ύποπτοι συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στην ενεργό δράση, σκοράροντας μάλιστα με την φανέλα της Λόκερεν, στην Β’ κατηγορία του Βελγίου.

Η εισαγγελία δεσμεύθηκε για περισσότερες πληροφορίες με περισσότερες λεπτομέρειες όταν τελειώσουν οι ακροάσεις και ο ανακριτής «μπορέσει να ακούσει τους υπόπτους».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ναϊνγκολάν, ο οποίος κατάγεται από την Αμβέρσα, είναι πρώην διεθνής που αγωνίστηκε 30 φορές και σκόραρε έξι γκολ για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Πηγή: enikos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE