Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της Κυριακής, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει καρέ - καρέ τις κινήσεις του δράστη
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5.30 το πρωί της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου, ρίχθηκε αριθμός πυροβολισμών κατά της κατοικίας άντρα ηλικίας 51 ετών, στη Λεμεσό. Οι πυροβολισμοί έπληξαν τα αλουμινένια παράθυρα, δωματίου που χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
Με βάση νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς τέθηκε υπό κράτηση για 4 μέρες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




