Εξιχνιάστηκε μετά από 21 χρόνια τριπλό φονικό στην Κύπρο - Διαπράχθηκε σε έπαυλη στην Πέγεια

Εξιχνιάστηκε μετά από 21 χρόνια τριπλό φονικό στην Κύπρο - Διαπράχθηκε σε έπαυλη στην Πέγεια

21 χρόνια μετά εξιχνιάστηκε ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που διαπράχθηκαν ποτέ στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Χριστόφορου Νέστορος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, πρόκειται για μαφιόζικο τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 24 Μαρτίου του 2004 σε έπαυλη στην Πέγεια με θύματα 25χρονη, 51χρονο και 56χρονο.

Ηθικός αυτουργός ο Ρώσος Βουλευτής Μιχαήλ Κλουσέγκο, ο οποίος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης σε κάθερξη 24 χρόνων σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι σοροί των θυμάτων βρέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, τυλιγμένα και δεμένα με ταινία μέσα σε μαύρες σακούλες στην μπανιέρα.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή, είχαν πεθάνει από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE