Σε εξέλιξη η συνάντηση των δύο ηγετών

Σε εξέλιξη η συνάντηση των δύο ηγετών

Άρχισε λίγο μετά τις 1000 η συνάντηση των δύο ηγετών, του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού.

Πρώτος έφτασε στο χώρο ο κ. Ακιντζί με την συνοδεία του και λίγα λεπτά αργότερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τη δική του διαπραγματευτική ομάδα.

Τους δύο ηγέτες υποδέχτηκαν ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε και η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτενχαιμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μόλις 30 λεπτά κράτησε η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν - «Ελπίζω να έχουμε θετικά νέα»

Κυπριακό: Μόλις 30 λεπτά κράτησε η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν - «Ελπίζω να έχουμε θετικά νέα»

Μόλις μερικά λεπτά διήρκεσε η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE