Σάλος στην Ελλάδα με φωτογραφία που απεικονίζει μαθητές να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή

Σάλος στην Ελλάδα με φωτογραφία που απεικονίζει μαθητές να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή

Έντονα ερωτήματα και αντιδράσεις προκάλεσε φωτογραφία από Επαγγελματικό Λύκειο στην Εύβοια, όπου μαθητές εμφανίζονται να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή, στο πλαίσιο μαθήματος φυσιοθεραπείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος «Spa - Λουτροθεραπεία», το οποίο περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στην αρχαιοελληνική μάλαξη. Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι στο κρεβάτι του μασάζ ξάπλωσε ο γυμναστής του σχολείου, που δεν διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα.

Η καθηγήτρια που δίδασκε το μάθημα βρισκόταν στον χώρο και φέρεται να δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, προκαλώντας έντονη συζήτηση. Στις εικόνες, οι μαθητές εκτελούν την πρακτική πάνω στον γυμναστή, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει ήδη διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.