Σάλος στην Ελλάδα με φωτογραφία που απεικονίζει μαθητές να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή

Σάλος στην Ελλάδα με φωτογραφία που απεικονίζει μαθητές να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή

Έντονα ερωτήματα και αντιδράσεις προκάλεσε φωτογραφία από Επαγγελματικό Λύκειο στην Εύβοια, όπου μαθητές εμφανίζονται να κάνουν μασάζ σε ημίγυμνο καθηγητή, στο πλαίσιο μαθήματος φυσιοθεραπείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος «Spa - Λουτροθεραπεία», το οποίο περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στην αρχαιοελληνική μάλαξη. Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι στο κρεβάτι του μασάζ ξάπλωσε ο γυμναστής του σχολείου, που δεν διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα.

Η καθηγήτρια που δίδασκε το μάθημα βρισκόταν στον χώρο και φέρεται να δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, προκαλώντας έντονη συζήτηση. Στις εικόνες, οι μαθητές εκτελούν την πρακτική πάνω στον γυμναστή, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό.

Το Υπουργείο Παιδείας έχει ήδη διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την υπόθεση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE