Φορτωμένος με 22 κιλά κάνναβη πιάστηκε άνδρας στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Χειροπέδες σε 51χρονο Βρετανό - Δείτε φωτογραφίες

Φορτωμένος με 22 κιλά κάνναβη πιάστηκε άνδρας στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Χειροπέδες σε 51χρονο Βρετανό - Δείτε φωτογραφίες

Στη σύλληψη άνδρα 51 ετών, ο οποίος αφίχθηκε στην Κύπρο από την Ταϊλάνδη μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προχώρησαν τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά τον εντοπισμό 22 κιλών κάνναβης στην αποσκευή του.

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει πως «στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από το Τελωνείο, ανακόπηκε για έλεγχο άνδρας 51 ετών που αφίχθηκε στο αεροδρομιο Λάρνακας».

«Στην αποσκευή του εντοπίστηκαν 22 κιλά περίπου μεικτού βάρους κάνναβης».

Σε ανακοίνωσή του για το θέμα το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι πρόκειται για 51χρονο επιβάτη με Βρετανική υπηκοότητα, ο οποίος αφίχθηκε στην Κύπρο από την Ταϊλάνδη μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Αργότερα τόσο ο επιβάτης όσο και τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ Αεροδρομίου Λάρνακας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Σε αχαρτογράφητα νερά κινείται το κυπριακό, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη, με τη Λευκωσία να προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια. Την ίδια ώρα, στην έδρα των ΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με τους χειρισμούς του ιδίου κατά τη  διάρκεια της άτυπης διάσκεψης, φαίνεται ότι θα βάλει στο τραπέζι αυτό που διάφοροι κύκλοι στη Λευκωσία ψιθυρίζουν εδώ και καιρό και που δεν είναι άλλο, από την ιδέα της αποκεντρωμένης Ομοσπονδίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE