Περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού – Εξετάζουν αν πρόκειται για ανθρώπινο όργανο

Περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε σε δρόμο της Λεμεσού – Εξετάζουν αν πρόκειται για ανθρώπινο όργανο

Γύρω στην 1 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα ενημερώθηκε η Αστυνομία για ύποπτο αντικείμενο σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου της Λεμεσού.

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό ζωτικών οργάνων σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού. Τα όργανα που δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη εάν είναι ανθρώπινα ή ανήκουν σε ζώο, παραλήφθηκαν για εξέταση από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, πρόκειται για πνεύμονες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από πολίτη γύρω στη μια και τριάντα τα ξημερώματα στην οδό Ανεξαρτησίας. Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου ενημέρωσαν σχετικά τον επί καθήκοντι ιατροδικαστή.

Τα ζωτικά όργανα παραλήφθηκαν στάληκαν στη Λευκωσία για να εξεταστούν από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για ανθρώπινα ή ανήκουν σε ζώο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE